-
Ekologia
Ekologia jak sam tytuł mówi bedzie wyspa teraz albo ekologiczna albo zniszczona przez gracza. chodzi mi oto że mamy huty różne one produkuja mam sztabki lub broń narzędzie ale oneprodukuja odpadki też w tym przypadku CO2 a przy farmach mamty całe pszenice a młyn przecierz tylko przyjmuje ziarna na mąke więc kłacza zostaja wykorzystane jako kompost do ulepszenia pola kopalnie wydobuja rude ale też moga natrafić na etalon lub jakoś ta substancja wybuchowa sie nazywałą ta substancja może wybuchnoć w kopalni miszczać kopalnie i okoliczny teran zapalić i otruć na bewień czas żeby temu zapowiedzieć można do kopalni specjaliste którego szkolimy w budynku z Różkarz a jak wybuchnie warto mieć zawsze przy kopalni strażaka skutki wybuchu to obniżenie produkcji przenicy i obniżenie jakość wydobycia rud w wszystkich koplniach jak jest wyspa nie ekologiczna to zmienia kolor na szaro ziemisty
na razie to wszytko bede na bierzenco dopisywał ale jak ktoś jeszcze do mojego pomysłu dopisze słowie nie obraża się
-
wrócił wojtek :(
1. brak znaków interpunkcyjnych
2. niezrozumiały tekst
3. błędy błędy błędy
3x Nie!
-
jest ankieta ja ją widze niewiem dlaczego wy nie widzicie
-
uwaga dla tych którzy niewidzza tu ankiety to założyłęm drugi wotek o tym samym
-
Dzień dobry,
skoro wątek został powielony, to ten zamykam.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa