-
Stocznie
Hej,
Przybywam z kolejnym pomysłem!
Mieszkamy na wyspie, a nasi generałowie są zmuszeni do teleportowania się na przygody... a gdyby tak dodać stocznie?
Na każdy poziom ulepszenia mogłaby zwiększać prędkość przenoszenia oddziałów na inne wyspy, bądź zwiększać limit wojsk jakie mogą na ów okręt wejść. W przypadku stoczni na niskim poziomie, mogłaby zabierać jednorazowo np. 600 wojsk i +200 na każdy poziom.
Oczywiście liczby tutaj są przykładowe i proszę się nimi nie sugerować. Chodzi mi tylko o sam pomysł. Dodam, że to wszystko miałoby na celu zwiększenie prędkości przenoszenia się na przygody.
Jeżeli chodzi o mikołaja to jego szybkie przenoszenie nie zostałoby zmienione, ponieważ można uznać, że przenosi się na przygody, dzięki reniferom.
Nie tyczy sie to archipelagu.
Dajcie znać co sądzicie
-
Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł ponieważ to troche bez sensu ze nasi generałowie zwyczajnie teleportują się na przygody zamiast normalnie wyruszyć na nie statkiem. Dodało by to też grze więcej realizmu.
-
Tak jak pisałem na czacie, pomysł ciekawy, ale są pewne minusy. Używanie statków do podróżowania na archipelag jest trochę przerostem formy nad treścią. Ale plus za kombinowanie nad urealnieniem rozgrywki :)
-
Pomysł ze statkami tez juz był...
Dubel, dubla, dublem pogania !!!!!! Ech....
-
dubel srubel, Ty tylko o dublach umiesz pisać??
-
Nie tylko :D
Co nie zmienia faktu, ze one sa wkurzajace :)
-
Vespirr daj już spokój z wymyślaniem
-
A ty z komentowaniem. Przynajmniej coś staram się zrobić.
-
wymyślanie dennych pomysłów nie zalicza się do robienia coś. wystarczy jeden dwa konkretne, a nie masa bezużytecznych.
-
A co w moich pomysłach jest dennego?