-
Przygody kooperacyjne
Czy chciałbyś/chciałabyś aby przygody kooperacyjne można było kończyć tak jak w innych przygodach dla kilku graczy? Tzn. samemu lub zapraszajac jeszcze kogoś, oczywiscie każdy by musiał jak swoją część pokonać, ale by przymus zgromadzenia 2, 3, 4 graczy- znikł.
-
Głosowalem na nie z prostego powodu.
Jak sama nazwa wskazuje przygody kooperacyjne wymagaja udzialu kilku graczy. Straty wojska mozna starac sie zminimalizowac w zaleznosci od poziomu gracza zapraszanego
Wolalbym raczej zmiany na lepsze dropow uzyskiwanych z tych przygod, wtedy moim zdaniem cos by sie w tym temacie bardziej ruszylo
-
Nie miałem na myśli że skoro nie zaprosimy kogoś to całą wyspe sami bysmy musieli za pozostałych graczy pokonac, tylko nadal wyłącznie swoją część.
-
walczylem dlugo o kosciana katedre w ekipie
nie mam:P a chce
ale na pewno nie tym sposobem
-
Głosowałam na nie, bo ta zmiana całkowicie wypaczyłaby ideę tych przygód. Za to jestem za zmianą dropu i dodaniem katedry jako nagrody w innej przygodzie.
-
Robisz sobie multi x4 i robisz samemu ;p Nie bo to zaprzecza logice - kooperacja oznacza współpracę więc współpraca ze sobą nie trzyma się kupy.
-
potrzebna jest zmiana dropów, bo tu leży cały problem
-
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa