-
Logowanie
Witam,
czy ktoś jeszcze ma problem z logowaniem się do gry? od kilku godzin nie mogę się podłączyć. wydaje mi się, że zrobiłem wszystko co mogłem (no nie reinstalowałem systemu). widzę, że nikt nie pisze o tym więc Was podpytam!
P.S. na innym komputerze też problem jest ten sam!
-
Jeśli problem występuje na obu komputerach, ale na tym samym łączu - winne może być połączenie. Tak, czy siak, jako że problem jest jednostkowy, jeśli nadal występuje, napisz do Supportu.
-
Witam . Ja Również nie mogę wejść na grę mimo poprawnego logowania. Po naciścięciu opcji Graj w trakcie wczytywania sie zawiesza. Problem istnieje od wczoraj a maile do supportu wracaja z info, że wystąpił problem z dostarczeniem wiadomości z nieznanego powodu, choć wysyłam wiadomość z formularza z tej strony
-
Warto spróbować innej przeglądarki, jeżeli problem się powtarza to jedynie support
-
mangama , prawdopodobnie masz niepotwierdzony adres e-mail.
W takim razie proszę skontaktować się bezpośrednio na adres account.support@thesettlersonline.pl
Podać serwer, nick i jak najdokładniej opisać problem.
Zależnie od tego z jakiej poczty korzystasz może być konieczne dodanie maila do Supportu do tzw. "białej listy" aby odpowiedzi nie lądowały w spamie.
Pozdrawiam
Mod Victoria
-
Ok dziękuję bardzo. Napiszę i zobaczymy a i spróbuje z inną pzeglądarką
-
Witam,
w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis z 11.06.2015r./
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Lete