-
Generałowie na wyspie
Dzień dobry, nie chciało mi się przeglądać wszystkich tematów a wyszukiwarka nie sprawuję się za dobrze zatem chciałbym zasugerować aby generałowie nie musieli używać miejsca na wyspie macierzystej, osobiście mam z tym duży problem i podejrzewam, że wielu innych graczy też - Nie mogę na przykład na wyspie rozstawić kwatermistrza bo nie mam dla niego wystarczająco miejsca, zatem jak go wysłać na przygodę ? burzyć budynki ?? generałów jest tylu, że trzeba ich wysyłać i ustawiać nowych, uzbrajać i znów wysyłać co jest bardzo uciążliwe. Polecam wprowadzenie możliwości uzbrajania generała bez konieczności jego ustawiania na wyspie.
-
Dobry pomysł z tym dodawaniem jednostek do garnizonu z poziomu gwiazdy, bez konieczności rozstawiania go na wyspie.
Inny pomysł który planują wdrożyć to dodatkowe wyspy na południu, gdzie będą lądować wszyscy generałowie, marszałkowie itp.
-
mam podoby problem kupilem generala zrobilem mu miejscena wyspie postawilem i po zaladowaniu wyslalem na przygode a w tym miejscu budynek posttawilem po powrocie z przygody napisalo mi ze genniema miejca na ladowanie zas trzeba bylo wyburzyc budynek i ustawic generala na wyspie narazie 3 razy na przygode wyslalem i 3 razy niema miejsca na wyspie zeby wyladowac
a na miejsce generalow ktorzy poszli na przygode tez nie mozna go wrzucic
czyli ze co chwile mam usuwac budynek?
-
To moze po prostu nie buduj tam budynku....?
-
a jak zakupie kolejnego general i jeszcze z tawenyy mam nie wykupionych plus tych do ekspedycji to niedlugo wyjdzie tak ze pol mapy nie bede mial zabudowane zeby generalwie mogli ladowac
-
ja swoich trzymam w gwiazdce;)
-
moi tez sa w gwiazdce tylko po kazdym powrocie z prztgody trzeba budynek wyburzyc zeby mozna postawic generala i zaladowac wojsko na kolejna przygode inni normalnie laduja na wyspie laduje wojsko i wysylam na przygode a na miejsce tych co wysle tez nie idzie go postawic
-
z gwiazdy mozesz postawic gdziekolwiek na wyspie nie musisz w strefie 1
-
zgadza sie tylko musze budynek wyburzyc wlasnie wrocil z przygody i niema gdzie wyladowac zeby wojsko mu wrzucic i wyslac dalej na przygode reszta generalow normalnie laduje musze jakis budynek usunac zeby mu miejsce zrobic bo na miejsce generalow ktorych wyslalem na przygode nie moge go postawic a mam jeszcze kilku generalow do kupienia i do ekspedycji nie kupilem zadnego czyli ze jak tak dalej pojdzie to pol mapy bede musial niezabudowanej zostawic zeby mieli gdzie ladowac po powrocie z przygody lub ekspedycji albo za kazdym razem budynek usuwac
-
To zostaw dolna czesc s1 pusta i nie bedzie problemu....
Tak niestety bb gre zaprogramowalo i przy wiekszej liczbie gieniow jest problem