-
przerwa techniczna
Przed chwilą mnie wywaliło i po próbie wejścia pojawił się komunikat "przerwa techniczna".
Zmiana przeglądarki nic nie dała.
Szybkie pytanie czy tylko ja mam ten problem czy coś znów BB miesza nie informując nas o tym?
Już wiem, nie doczytałem na stronie głównej informacji.
Sorki za zawracanie głowy:)
-
raczej wszyscy maja to samo
-
-
-
takie info masz na głównej:
...Aktualizacja: Dodatkowe poprawki zostaną wgrane w środę, 17 grudnia (jutro), w godzinach od 10:00 do 12:00 czasu polskiego. Podczas wgrywania gra będzie niedostępna. Tego samego dnia zostaną rozesłane prezenty...
-
AKTUALIZACJA
Według otrzymanych przez nas informacji, wymienione wyżej problemy zostały naprawione, a gra powinna być już dostępna dla wszystkich.
Dziękujemy za okazaną cierpliwość.
BB_Teromort
a dalej nie można wejść
-
bo do 13.30 trwa przerwa ... :)
-
Aktualizacja: Dodatkowe poprawki zostaną wgrane w środę, 17 grudnia (jutro), w godzinach od 10:00 do 12:00 czasu polskiego. Podczas wgrywania gra będzie niedostępna. Tego samego dnia zostaną rozesłane prezenty.:D
-
Wiadomość na głównej pojawiła się po jakimś czasie od rozpoczęcia aktualizacji.
Gdy kilkanaście minut wcześniej logowałem się do gry, tego info nie było--->
Aktualizacja: Dodatkowe poprawki zostaną wgrane w środę, 17 grudnia (jutro), w godzinach od 10:00 do 12:00 czasu polskiego. Podczas wgrywania gra będzie niedostępna. Tego samego dnia zostaną rozesłane prezenty.
Czyli jak dla nich, to normalka. Najpierw strzał ostrzegawczy w tył głowy a dopiero potem- " Stój, kto idzie".
Ale co się dziwić. Był czas przywyknąć przecie.
-
Biję się w piersi za moje gapiostwo ale leciutko.
Czytam wszystko co jest napisane ale może mi i większości graczy umknąć (mi umknęła) aktualizacja postu z 15.12 dokonana 16.12 a dotycząca 17.12.
Zamiast aktualizować starą informację nie lepiej napisać nową?
I czytelniej i dotrze do większej ilości graczy.