Wielkie podziękowania dla gracza LANNISTER za uczciwość i pamięć w Twoim konkursie Scrool .
Oby więcej takich użytkowników.
Wersja do druku
Wielkie podziękowania dla gracza LANNISTER za uczciwość i pamięć w Twoim konkursie Scrool .
Oby więcej takich użytkowników.
Dzięki za dobre słowo. Aż chce się żyć :)
Co sie dziwisz :D
Podobno Lannisterowie zawsze splacali swoje dlugi :D
powiem tak strasznie sie zachował ten cały LANNISTER robiąc taki wybryk aż wstyd pochłania jego palec u nogi to jest nie do pojęcia żeby stworzyć tak straszną machinę która stara się oczyścić ludzkie zasoby wstyd i hańba!
Przepraszam, ale czy mógłbyś przetłumaczyć swoją wypowiedź na jakiś ogólnie zrozumiały język? :) Przez dwa lata trochę się przyzwyczaiłem do Twoich nie całkiem konwencjonalnych zachowań, ale teraz nawet ja nie bardzo kumam, co masz na myśli. W każdym razie, cokolwiek miałby Twój post oznaczać, dziękuję, że tak się interesujesz moimi konkursami i zawsze bierzesz w nich udział. :)
Lannister.. Znając język Hajduka była to pochwała dla Ciebie :)
Nawet nie wiedziałam, że konkurs robiłeś teraz :) A szkoda, bo czytałam nieraz po fakcie o konkursach i wszystkie wydawały mi się bardzo ciekawe :)
powiem tak to jest skandal nie wygralem bo oszustwa byli zarobione i dlatego koniec oszustw ja powiedzial w bombki wpierdzial
Oj a kolega hajduk chyba na bananowym urlopie :P