-
pomocy- biała strona!!!
Witam,
od 4 dni (od soboty) mam ten sam problem. Loguje się na stronie głownej, wszytsko jest w pożądku, wciskam graj... i nic. biała strona. Już wszytskiego próbowałam- wyczyściłam wszystkie przeglądarki (firefox, opera, chrome, internet explorer), używałam każdej przeglądarki, wyczyściłam swój dysk, defragmentowałam go, restartowalam komputer, i nawet używałam innego komputera. aktualizowałam flasha, przeglądarki, i rozwiązałam wszystkie problemy, które komputer twierdził, że ma- nic, biała strona. prosze pomóżcie mi, bo support i tak ma teraz miliard innych zgłoszeń i zanim odpowie na moje to miną wieki :/
-
Zmień serwer DNS na inny, np. 8.8.8.8
-
hm... a jak mam to zrobic? sory zielona jestem w tym
-
Spróbuj wejść w ten link klik
-
ok, znalazłam już jak to zrobić, ale niestety nadal jest to samo.
a jak klikam w ten link, to nadal dzieje sie to samo. biała strona :(
-
Z miesiąc temu miałem to samo i chyba na chrome po naciśnięciu prawym przyciskiem myszy dałem "zbadaj element" i się pojawiła strona, albo odświeżałem stronę naciskając klawisz F5. Jakoś tak sobie z tym radziłem. :)
-
"detectflashver is not defined" widziałam podobny wątek na forum odnośnie opery, ja używam chroma. ale nie było tam napisane jak rozwiązać problem... a ja straszna noga jestem jeżeli chodzi o komputery :P yyy... help? hihi
http://forum.thesettlersonline.pl/th...nieciu-na-GRAJ tutaj jest ten wątek
-
Czasem mam białą stronę, ale wystarcza użyć maksymalizacji do zmiany rozmiarów okna i gra się pojawia, potem znów maksymalizacja i działa jak trzeba.
-
nadal nic... już niedługo tydzien bedzie jak nie moge wejść na strone... support milczy, bo po co pomoc :( dopoki wysyłałam smsy na klejnoty, to fajnie było, teraz widać gdzie mnie mają :(