-
Przenoszenie Garnizonu
Wczoraj wydałem polecenie "przenoszenie" Garnizonu, w inne miejsce, blisko wroga, a owa czynność trwa do tej pory. Garnizon stoi w tym samym miejscu i nie można do niego dodać armii. Gdy klikam na garnizon, cały czas wyświetla się: "Aktualna misja: przenoszenie"
Jak można naprawić ten problem?
-
Ticketem do supportu, albo spróbuj go odesłać z przygody
-
masowy problem :(
u mnie jeden gen od czwartku przechodzi na nową pozycję :mad:
-
Na chwilę obecną mogę jedynie poprosić, aby nie ustawiać garnizonów na wyczerpanych studniach/polach pszenicy.
Poprawka jest obecnie opracowywana.
-
Co nie wiedzieliście że generał w studni może utonąć, bul bul i po nim :)
-
To nie wina studni ani wyczerpanych pól od tygodnia pisze na support moi generałowie wracali z przygody i do tej pory sie nie przeniesli chyba pija po wygranej !!!!!
-
rozrabiaka1234, konserwacja, która obecnie trwa, ma na celu - między innymi - odblokowanie specjalistów, którzy "utknęli" w fazie "Przenoszenie".
-
ok a co jeżeli moi genenerałowie sa jako tako dostępni znaczy moge zaznaczyc ale gdy chce ich ustawić w obojętnie jakie miejsce na wyspie automatycznie mnie wyrzuca z obszarem serwera uszkodzonym. Dodam że po dodatkowej przerwie technicznej został odblokowany tylko weteran a mało tego teraz za każdym razem jak próbuje wejść na wyspe odrazu wyrzuca mnie z obszarem serwera uszkodzonym
-
czyli mamy rozumieć, że kolejna przerwa techniczna nic pożytecznego nie wniosła do gry?? to za przeproszeniem po co ona była??
-
ciekawe co z ludzmi którzy wogóle nie moga sie zalogowac na swoje konto i pal licho genkow osadnicy pewno juz nie maja co jesc i wogóle