-
Zniknięcie puszkarzy
Chciałbym złożyć oficjalną skargę do BB:). Dzisiaj (niecałą godzinę temu) w czasie pracy zniknęło mi 0,5k puszkarzy, nie został ani jeden. Zero informacji , zero uprzedzenia, brak podania o urlop na żądanie, po prostu zniknęli, żeby chociaż lipne L4 dostarczyli.. a tu nic. Mogę tylko pogratulować im dobrze zrealizowanej ucieczki… niby nic.. niby sobie maszerowali od obozu do obozu… aż tu nagle czary mary i 0,5k zniknęło. Ani widu ani słychu. Mam nadzieje że to tylko nocny wypad i rano skacowani wrócą do pracy… :D
Wygrałem jakieś konkurs:confused: czy to jakaś zorganizowana akcja jest i częściej się zdarza?
-
To samo mialem z 2 dni temu - 290 puszek zniknelo w ciagu dnia - zostalo 210 z 500.
Dzisiaj po konserwie to zniknela mi przygoda, z 20 gienkow ktorzy byli na niej i wojsko ktore bylo popakowane w generalow. Wojsko ktore bylo "samopas" wrocilo.
Teraz zostalo mi 3 szlomow i 1 zwykly gienek - i co ja mam z tym wspanialym inwentarzem teraz tu niby robic?
-
Tu możesz się poskarżyć i pisz do supportu, ani gracze ani modowie Ci nie pomogą.
-
Jak zniknęli a nie blokują populacji to pól biedy, jak odwrotnie to problem i mecz support.