-
Problem z Mozillą
Witam ,
mam mianowicie problem z zalogowaniem się do gry ,
ładuję się pierwszy suwak logowania przerzuca mnie
do następnego , załaduje się do końca i nie chce
przerzucić mnie do gry. Próbowałem na przeglądarce
chrom , udało się zalogować ale niestety u mnie
to strasznie muli u grać się zbytnio nie da.
Wczoraj jeszcze wszystko ładnie grało na
mozilli a dzisiaj wchodzę i puff nie chce
przerzucić mnie do gry :(
-
mi również nie działa przez mozille oraz przez explorera :/ jakie rady?
-
Najprawdopodobniej do łączenia się ze stroną The Settlers Online wykorzystujecie serwer proxy. Część z plików była wczoraj aktualizowana (dodatkowa konserwacja w ciągu dnia), opisane zachowanie gry sugeruje, że część aktualizacji nie została pobrana przez serwer proxy. Jeśli to możliwe, sugeruję tymczasowo wyłączyć łączenie się za pomocą serwera proxy.
Jeśli wyłączenie tej funkcji nie jest możliwe, niezbędne będzie poczekanie na kolejne odświeżenie cache po stronie serwera proxy. Niestety ustawienie to nie jest zależne od gry, a od dostawcy internetu.
-
Z ciekawości wszedłem na za pomocą mozilli na testowy serwer i o dziwo normalnie można się zalogować :(
-
-
Witam, u mnie jest tak samo jak napisał Luxui. :(
-
Mam na to radę :
Zainstalujcie sb cleanera , on wam wyczyści historię przeglądarki , ciasteczka i inne duperele związane z przeglądarką.
Ja tak zrobiłem i znowu śmigam na mozilli :)
-
CCleaner, Comodo System-Cleaner (w opcjach czyszczenia trzeba uważać, bo przywróci foxa do stanu początkowego) i AdwCleaner (też trzeba uważać bo usówa takie programy jak "YTD Video Downloader"- jeśli sie nie odchaczy)-święta trójca czyszczenia ciastek, rejestru i dzikich przeglądarek.
A do zwalczania wszelkiego rodzaju robactwa polecam niezależnego Eset online Cleaner'a (esetsmartinstaller)