Modernizacja garnizonów na głównej wyspie
Witam.
Większość osób gra już prawie dwa lata, nie wiem, czy wydawca gry zdaje sobie sprawę z tego, ile gracze grający przez ten okres mogli "dorobić" się generałów, czy to z pudełkowych edycji, czy to z tawerny, czy to ze sklepu, czy w końcu z różnych eventów w grze.
Jedni mają ich (generałów) kilku, inni kilkunastu, a jeszcze inni nawet kilkudziesięciu.
Przez ten okres prawie dwóch lat doczekaliśmy się wielu modernizacji gry czy wielu nowości.
Ostatnio nawet pojawiło się wiele problemów z rozstawianiem generałów, czy to na wyspie głównej, czy to wysyłając ich na przygody, a podsumowując zaistniałe problemy, oraz ilość posiadanych generałów przez graczy, myślę, że teraz powinno się zmodernizować właśnie garnizony, przynajmniej "rozstawienie" ich na wyspie głównej.
Do gry ostatnio dodano wiele nowych budynków, w tym budynki o dość dużych rozmiarach w porównaniu z wcześniejszymi budynkami dostępnymi w grze, mój pomysł jest prosty, a mianowicie taki, żeby dodać do gry nowy budynek, w którym to zostali by umieszczeni wszyscy generałowie, a tym samym zastępował by on wszystkie garnizony rozstawiane na wyspie głównej, oraz zwolniło by się trochę miejsca w "Menu Gwiazdy".
Zasada wysyłania ich na przygody, czy przydział wojsk pozostawała by taka sama, tyle tylko, że wszystko odbywało by się z tego właśnie budynku, nawet wysyłając ich na przygody wychodzili by z budynku i kierowali się do najbliższego magazynu.
Pozdrawiam
Androm3da, Słoneczny Gród