-
Sortowanie
podobnie jak działa sortowanie w gwieździe - zasobach, powinno działać sortowanie w premiach oraz na handlu podczas składania oferty (najlepiej rosnąco od najmniejszej paczki do największej). Naprawdę denerwuje mnie te przeszukiwanie zasobów gdy mamy większą ilość "paczek". Gdy mamy np. większą liczbę koszy, to przewijamy i przewijamy listę. W paczce może być ich tylko 25 dla ułatwienia handlu nimi nie chce zaczynać za każdym razem nowej paczki (zresztą to tez tylko powoduje wydłużenie ich listy). Dlatego cały czas szukam i szukam tych rozpoczętych paczek które za każdym razem ukazują się w innym miejscu (najczęściej w środku tej listy) w całkowicie przypadkowy sposób.
-
Sortowanie zasobów też nie do końca działa. Nie zawsze osadnicy są w kolejności a i monety zdobyte w dropie i te zrobione z napiktu lądują w innych miejscach.
Jestem za
-
Dobry pomysł, bo będzie większy porządek
-
-
W gwieździe, to syf powinien sam się łączyć w całość (przynajmniej surowce) i dać rade podzielić na pojedyncze porcje. Ułatwiło by to wrzucaniu syfu z dropów do magazynu. Jednorazowo to nie robi aż takiego problemu, ale robiąc to codziennie od dwóch lat to mam wyprute już nerwy. Bo to jest tak, nikt grać nie kazał, ale jak była Beta to człowiek myślał, ze coś zmienią, grał i grał... Teraz grać nadal nie karzą ale człowiek gra bo jak przestanie będzie mógł powiedzieć że te nerwy poszły na darmo.