Witam,
Proponuje dodać nową funkcjonalność do okna wiadomości. Usuń wszystkie maile.
Nie ma co dyskutować, możliwe że nie każdy lubi pojedynczo kasować informacje o premiach, doładowaniach etc.
Wersja do druku
Witam,
Proponuje dodać nową funkcjonalność do okna wiadomości. Usuń wszystkie maile.
Nie ma co dyskutować, możliwe że nie każdy lubi pojedynczo kasować informacje o premiach, doładowaniach etc.
Opcja Szukaj na forum nie boli :) Było kilka podobnych wątków, ostatni jest TUTAJ (czas wyszukania go na forum - jakieś 10 sekund).
Podobnie jak tam, tutaj też powiem, że kasowanie wszystkiego naraz nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo czasami w skrzynce są wiadomości, które z różnych względów chcielibyśmy zachować. Kasowanie wszystkich wiadomości tak, ale z podziałem na poszczególne ich rodzaje. Obojętnie czy w formie pola z wyborem rodzaju wiadomości, które chcemy usunąć, czy w formie podziału okna wiadomości na zakładki.
Jeżeli ci nie zależy na stabilności grze, to twój pomysł jest bardzo dobry, ale ja nie widzę sensu. Programowo łatwiej będzie wdrożyć właśnie taki rozwiązanie, a jeżeli chcesz zapisać sobie jakieś ważne informacje możesz użyć na przykład notatnika.
Lepszym pomysłem jest dodanie okienka do zaznaczenia obok każdej wiadomości i przycisku usuń zaznaczone. Zapobiegnie to przypadkowemu skasowaniu jakiejś wiadomości.
Zaznaczanie raczej bez sensu bo i tak na kazda trzeba by było kliknąć, czyli to samo co jest teraz. Poza tym jakie ważne wiadomości można trzymać w skrzynce? Nie chodzi mi o krótki okres czasu ale o długi?
lepiej dodajcie do generałów opcje zerowania wojska.
Najlepiej to jak by wcale nie bylo info o premiach :P bo na co to komu ;]
Wypowiedź jakby nie w temacie :)
kazuja, a skąd byś wiedział komu się odwdzięczyć za premie otrzymane podczas nieobecności? ;)
Fakt faktem, skoro wszystkim tak te wiadomości przeszkadzają, to może je rzeczywiście wywalić w całości z systemu i niech nie zaśmiecają skrzynki.
Witam, powinny być dwie opcje w skrzynce:
1. okienko na dole, które można zaznaczyć - z funkcją - kasuj wszystkie wiadomości
oraz
2. przy każdej wiadomości okienko ( krzyżyk, x) - wtedy można kasować wybiórczo.
Te dwie możliwości, załatwią problem. Kto chce usuwa wszystko , inni zaznaczają tylko te które chcą usunąć
i gitara :)
Opcja 2 już jest dostępna, bez konieczności dodatkowych okienek. Przy każdej "kasowalnej" wiadomości jest X do jej usuwania. I można kasować wybiórczo :)