-
Pomocny dodatek
moja propozycja jest taka by twórcy gry dodali dodatek tego typu:
każdy gracz wchodząc na wyspe innego gracza mógł tam postawić (PO WYCZERPANIU)
-STUDNIE Z WODA
-POLE ZBOŻA
-KOPALNIE
-I INNE(wybór należy do twórców
-Myślę że to spora pomoc i rozwinięcie w grze i bardzo przydatne.
-
to moze lepiej dac mozliwosc nadania tzw. "opiekuna" ktory bedzie mogl wlasnie wykonywac najprostrze czynnosci typu wymienione przez przedmowce stawianie studni, pol, ale np jeszcze wysylanie geologow i odkrywcow na poszukiwania i kilka innych...
Ilosc takich opiekunow to np 1-3 i tak samo moznaby byc opiekunem dla 1-3 osob...
Sadze ze takie rozwiazanie byloby lepsze i szybciej by przeszlo ;]
-
Kup młyny wodne i nie będziesz kopał studni, kup silosy i nie będziesz obsiewał pól, a zgodnie z regulaminem nie można używać żadnych botów/programów/czy innych narzędzi, które robią cokolwiek za gracza w czasie jego nieobecności wiec to NIE przejdzie"=))
-
Dragnal, to co piszesz to jest zbawieniem dla multikontowców.
-
Pomysł zupełnie nie przemyślany,
proponuję dać do kosza ....
.... za brak ankiety :p
-
@guerrero proszę dodać ankietę.
-
w coś takiego jak URLOP ?? w innych grach tak widziałem idę na urlop odpalam opcję i staje wioska nie ma mnie nic mi nie można zrobić itp. co z tego ze tu po 24h staje. zawsze się znajdzie ktoś kto bez pukania wlezie i zegar wystartuje.
-
Co w tym złego że gość wchodzący na wyspę wystartuje produkcje? Jeśli nie chcesz by jakieś budynki pracowały możesz je po prostu zastopowować, a budynki takie jak tartaki, smolarze będą pracować dalej nie przeszkadzając nikomu w niczym.
Co do pomysłu jest dość słaby, jeśli ktoś nie ma czasu stawiać pól czy studni, a posiada budynki do przetworu zboża to musi się zastanowić nad ich sensem lub zbierać na budynki specjalne (silosy, młyny) do kupienia za monety/rl kase.
-
pomysł nie najgorszy, kosze sie daje innym, dodatki -ryby, mięso itd.. to czemu nie odnowić koledze kopalni czy pola, jestem za,, a wy tylko multi konta widzicie, jak na to patrzeć z każdej strony pod tym względem, to wszystko co jest w grze jest pod multikonta. więc ,darujmy sobie spostrzeżenia o multikontach, a tak szczerze to po co ci multikonto?? do minerałów tylko, jaki ma to sens mieć 4 konta, by mieć węgla tyle że nie ma co z nim robić? , bez jaj , grajcie na jednym , chyba że mięczaki do gry sie dopadły.
-
Z tego co zauważyłem, to po 1 dobie, kiedy się nie logujemy, to wypada takie konto z kolejki do odświeżania stanu konta i wszelkie wydobycie czy produkcja siłą rzeczy jest zawieszone, czy jak kto woli - zamrożone.