-
Kantor - skup złomu ?
Tak mnie naszło czy nie dało by rady zrobić cosik odwrotnego do sklepu - czasami trafia się beznadziejna przygoda lub jakiś niepotrzebny gadget z dropa i można było by go tam sprzedać bez potrzeby wystawiania oferty na handlu - taki skup (kantor) cena oczywiście 25% ceny zakupu lub coś w tym guście. Przynajmniej człowiek miał by porządek w gwiazdce.
-
25% ceny, jakiej ceny i skąd ona sie wzięła ? Bo chyba nie z Kupca (sawanna 200 map~-25%-50map, czy 100 monet = 350klej, 25%=87.5 klejnu)
Żeby nie było syfu w gwiazdce, większość elementów które sie tam znajduje ma krzyżyk w prawym górnym rogu, klikasz i masz czysto.
-
A dlaczego nie z kupca ? Skoro Setlers skupuje ? Czyżby ceny w kupcu były za wysokie ?
-
Rzeczy za surowce nie moga być zbytnio przeliczane na kleje bo surowiec od kazdego innego bydynku musiałby być liczony osobno.
-
25% ceny zakupu? Czyli w przypadku przygód - zwrot 25% kosztów wysłania odkrywcy? A w przypadku ozdób z dropów? Pewnie całe 0 bo drop jako taki jest zyskiem a nie kosztem :) I proszę nie mylić tego z opcją zakupu dropa :P
Dodaj ankietę żeby można było zagłosować, a potem poczytaj i zagłosuj TUTAJ :)
-
no chiałem zamieścić ankiete ale akoś mi nie chiała sie właczyć opcja.
-
Ale jeśli chodzi tobie o sprzedaż przygód to pewnie o tylko takie których się za często nie robi prawda? Takie jak DS, ZE albo AZ. Sprzedaż mogła by być ale raczej tego nie wprowadza powstał by chaos na handlu...
-
-
Brak ankiety - wątek zamykam.