-
Foldery w menu gwiazdy
Mam taki pomysł choć nie wiem czy wy też tak macie ale ja mam tak, że mam dużo paczek z marmurem czy deskami liściastymi w gwieździe bo nie koniecznie chce je od razu sprzedawać i tu mój pomysł. Może by tak zrobić coś z tym a mianowicie stworzyć możliwość tworzenia folderów w gwieździe, w które można by sobie wrzucić wszystkie marmury czy deski albo z czymś innym czego mamy dużo a nie koniecznie chcielibyśmy to od razu użyć.
Automatycznie całe menu było by bardziej przyjrzyste i uporządkowane, np. wszystkie marmury w jednym folderze i wiesz gdzie szukać.
Co wy o tym myślicie?
-
Po pierwsze to BB już o tym pomyślało i stworzyło taki budynek jak Magazyn abyś go sobie ulepszał a tym bardziej abyś go kupił za kryształy tzn. Kupił patenty i budował tak abyś nie musiał trzymać nic w gwieździe. Gwiazda jest takim czymś aby surowce nie przepadały w jakiś okolicznościach a nie jako magazyn na marmur. Bez urazy ale jestem na nie i do tego nie ma ankiety.
-
ja tylko chcialem dopowiedziec ze mam prawie 170k pojemnosci magazynow i tez nie chce trzymac wszystkiego w nich ale mozna by zrobic cos takie aby sama "Gwiazda" sumowala wszystkie takie same zasowy w jedno i twoj problem z glowy bo nie musisz szukac dlugo... z reszta jest rolka mozesz jezdzic po gwiezdzie ile chcesz i szukanie dlugo nie zajmie
-
Zawsze można te małe paczuszki surowców "spakować" w jedną dużą (czy kilka większych) i zrzucić z powrotem do gwiazdy. Jest trochę zabawy, ale da się zrobić. Tu Piotru70 ma rację. To, że gracze wykorzystują gwiazdę jako nieograniczony magazyn, to tylko skutek uboczny wykorzystywania możliwości jakie daje gra bo od zbierania towarów jest magazyn. A co do sumowania takich samych zasobów, najbardziej uciążliwe jest to w przypadku osadników i premii, bo resztę na upartego da się pokumulować :) No i przygody mogłyby się sumować (pojedyncze ikonki przygód z numerkami określającymi ilość posiadanych sztuk).
Ankiety brak, wpadnie MOD i zamknie.
-
@zwolk tak od razu nie zamknie, najpierw poprosi o dodanie ankiety, co niniejszym czyni :)
@psmaniek0704 proszę dodać ankietę
-
Brak ankiety, wątek zamykam.