-
Edycja paska surowców
Pomysł już kiedyś przedstawiałem ale ucichło i został przeniesiony do archiwum więc bd go opisywać dopóki go nie wprowadzą...
Pomysł polega na możliwości edycji górnego paska z surowcami bo żadnemu graczowi w późniejszym etapie nie jest potrzebna ilość kamienia i innych surowców których w zasadzie nie używa... Do tego można by dodać drugi pasek (opcjonalnie)
-
Może nie edycji. Ale jakaś strzałeczka i rozwija się cała lista z surowcami. Ale co jak co to dom władyki i magazyny są odpowiednikami takiego centrum informacji.
-
Wszystkie te ankiety o d.... rozbić. My głosujemy, uzasadniamy swój wybór, a tak tego nikt poza nami nie czyta :(
-
Stąd mam zamiar pisać aż mnie nie zbanują lub tego nie wprowadzą... nikt wam nie każe tego edytować jak na 50lvl interesuje was ilość kamienia w magazynie, proszę bardzo... Ja bym wolał edytować ten pasek albo go wywalić bo na nic mi on, i tak muszę wchodzić w magazyn i sprawdzać wszystko...
-
Lub zmianę tej zakładki wobec swojego widzimisie, np. żeby była widoczna ilość granitu czy desek egzo to bardziej jest potrzebne niż te kamienie, deski iglak/liść. Każdy by wybierał co by chciał w tym pasku mieć, a nie że narzucone odgórnie
-
Gizmo no właśnie to jest ten pomysł... przez edycję tego paska by nie trzeba było zaglądać do magazynów co chwile i podświetlać bo nie wiesz dokładnie ile masz...
-
Więc się powtórzę:
1: pasek z zasobami powinien otwierać się na 2 sposoby:
a- jak pergamin
b- jak okno z osadnikami
2: można w oknie zamieścić wtedy co się chce od ryb po armaty w ilościach po 6 w rzędzie, kolumn a ile się komu podoba.
Takie rozwiązanie eliminuje z paska niepotrzebne iglaste dechy i kamienie a zastępuje czym sobie kto życzy":))
-
Nawet moderator się nie wypowiedział w tym temacie, co dopiero BB.