-
Koszary
Rzecz banalna w swej prostocie. Dlaczego nikt z twórców nie pomyśli, aby w koszarach zwiększyć ilość produkowanego wojska, bez względu na jego rodzaj - rekrut, łucznik czy żołnierz do 250 jednostek maksymalnie w jednej turze, a nie jak dotychczas, po 25 jednostek? Przychodzi mi naklepać 1000 czy 1300 rekrutów i muszę klikać i przeciągać suwak kilkanaście razy aby taki nabór uzyskać. Rzecz jest tak wkurzająca, że aż śmieszna z mojego pkt widzenia, a myślę, że nie tylko z mojego. Pora chyba zabrać się za robotę i wprowadzić takie udogodnienia.
-
jest kilka różnych pomysłów dotyczących produkcji wojska w koszarach, w tym takie jak ten, w dodatku wyposażone w ankietę, której wymaga regulamin...
-
Bardzo dobry pomysł. Kilka razy muszę brać suwak, by produkować np. 100 rekrutów dziennie. Tylko dodaj ankietę, inaczej temat będzie zablokowany.
-
Jestem jak najbardziej za, okolo 1-3k jednostek nastawic na noc czy dzien jest meczace, ale przydalo by sie jeszcze cos takiego z karma dla ryb czy z wonia dziczyzny, a co do koszy jest ok. Wedlug mnie przydalo by sie jeszcze ze Np. 1 z 25R sie wyszkolil to juz jest w zakladce wojsko a nie czeka az sie reszta doszkoli :).
-
Brak ankiety, wątek zamykam.