witam mam problem z sprzedażą produktów mogę tylko kupować lecz nic nie mogę wystawić na sprzedaż ponieważ po problemach na serwerze od dwóch dni nie mogę wykonywać transakcji przez co gra stoi w miejscu,ten sam problem ma także mój kolega
Wersja do druku
witam mam problem z sprzedażą produktów mogę tylko kupować lecz nic nie mogę wystawić na sprzedaż ponieważ po problemach na serwerze od dwóch dni nie mogę wykonywać transakcji przez co gra stoi w miejscu,ten sam problem ma także mój kolega
Jak to wygląda? Załącz screen lub opisz jakoś lepiej
http://www.tinypic.pl/f0r7rn74bnnn brakuje okienka do potwierdzenia
może masz za małą rozdzielczosc ekranu i te buttony ci sie nie mieszczą, na to niestety nie ma rady, gra nie jest dostosowana do małych ekranów
gram na laptopie ekran ma 15,6 cala więc nie jest mały jestem już na 32 poziomie i trochę szkoda zakończyć tę grę.
Jak gra nie mieści się w ekranie to wystarczy ustawić przegladarkę na czas gry w tryb pełnoekranowy,dzieki temu udało mi się grac nawet na netbooku z ekranem 10 calowym
Jak ja na Galaxy S z ekranem 4" grałem to znaczy że się da ;)
już po problemie po prostu u góry ekranu pojawił mi się dodatkowy pasek z różnymi grami,pogodami itd.zlikwidowałem go i po problemie dziękuje wszystkim którzy się przyłączyli do mojego problemu:)