-
Handel - nowa zakładka.
Po wpisaniu czegoś w zakładce Handel wywala z powrotem na zakladke global-1 i kasuje zawartosc wpisana w zakladce Handel.
Edycja:
Z zakładki szept i zakładam ze z innych pewnie tez tez wywala na global-1 a wiec nie da sie juz pisac na czacie :) Brawo BB :)
-
U mnie nic takiego się nie dzieje.
Bynajmniej na razie :)
-
U mnie działa również normalnie.
-
Najwidoczniej dostalem nagrode za dotowanie tym bardziej jestem szczesliwy ! omg
-
U mnie po wejściu do przygody wyłącza zakładkę handlu, po powrocie jest aktywna, niestety wyczyszczona.
-
Witam,
u mnie to samo; przy każdym powrocie na wyspę czyści zakładkę handel. Nieważne czy z przygody czy od znajomego wracam. Pomysł dobry ale wykonanie nie dopracowane.
-
Ja mam podobnie jak yuppies, tylko obojetnie gdzie jestem gildiowy,urzedowy,szept,pomoc.handel co chwile, przerzuca na g1.
-
mam taki sam problem jak w 1 poscie, gdzie bym nie byl czy handel czy gildia czy szept ciagle przenosi na global1
ciekawa rzecz, ze jak jestem u kogos na wyspie to nie przeskakuje
-
U mnie nie muszę nawet skakać między wyspami/przygodą. Zakładka handel sama mi się resetuje mniej więcej co minutę. oczywiście za każdym razem kasuje wpisy
-
u mnie to samo nie dość że od 3 miesiecy mam powtarzające sie zadanie co przycina co 10 sek. wyspe to teraz doszedł czat i mam dwa razy więcej kombinownia :)