-
znikające monety
Witam. Wczoraj ukończyłam zadanie, które było premiowane 10 monetami. Przed jego zakończeniem miałam 93 monety, po dodaniu 10 zamiast 103 miałam 3. Wylogowywałam się kilka razy, ale nie pomogło. Następnie ukończyłam kolejne zadanie, w którym dostałam 50 monet - te dodały się prawidłowo. Nadal brakuje mi 100 monet - czy ktoś wie, co się mogło stać? Od razu wyjaśnię, że nic nie kupiłam, nic nie sprzedałam i nic nie rozbudowałam. Dzięki!
-
może miales udostepnic monety wtedy one wyparują
-
dzięki za odpowiedź. na 99% nie było zadania aby udostępnić 100 monet ale nie wiem tego na pewno... ;/
-
U mnie trochę dziwniej, bo zauważyłem że co logowanie to mam mniej niż poprzednio.
np. dziś dostałem 30 za zalogowanie- dodałem, do swoich 710, zrobiło się 740(specjalnie zapisałem sobie na kartce), teraz mam 730.
Gdzie to znika?
-
może wysłałeś odkrywce po przygody
-
To "normalne" ostatnimi czasy że znikają takie rzeczy.... Mnie też niedawno zniknęły monety, a nawet 45 klejnotów. Już nawet nie mam siły pisać do supportu, i tak będą mieli to gdzieś.
-
Znów monetki wyszły - było 12, dodało się 10 za zadanie, zamiast 22 mam 17 ;/ Też mi support nie odpowiedział :(
-
Na forum nikt wam nie udzieli pomocy ani informacji, gdyż takie błędy mogą być z wszelakich powodów wiec jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest pisać do supportu.
-
Mi również jakiś czas temu znikały surowce, kosze itd. Napisałam do Supportu, po 3 tygodniach dostałam odpowiedz że to wina internetu hehe i że mam na innym komputerze spróbować;) Tyle to i ja wiedziałam i próbowałam nawet na 3 innych kompach i netach i nic:)