-
Gildia 300 [3OO]
W zasadzie wszystko jest w formie graficznej, więc nie będę się dodatkowo rozpisywał ;)
http://imageshack.com/a/img600/3641/qcd7.jpg
Edit: Jako, że do gildii dołączyło kilka nowych osób, nastąpiła aktualizacja prezentacji w formie graficznej, uwzględniająca te zmiany ;)
Jak widzicie, jest jeszcze odrobina miejsca na kilka nowych avatarów.
Gildia 300 posiada własne niezależne forum z galerią ;)
-
-
Jesteśmy najfajniejsi! :)
-
Ave Xserxes! :)
(...)
A Ty zbłąkany wędrowcze, czego szukasz? Kogóż wyglądasz?
Jeśliś wybrał te z mniej uczęszczanych dróg, choć były zarośnięte gąszczem cierni i pełne niezbadanych, wiejących niepokojem czeluści..., jeśliś rad spotkać Człowieka, którego słowa i czyny zapadają w pamięć na długo... jeśliś gotów stawić czoła swoim słabościom, walczyć z przeciwnościami i dać z siebie to, co najlepsze... dobrześ trafił.
Jeśli jesteś niebanalnym, odrobinę niemożliwym, mającym zdrowy dystans do świata i siebie samego "wariatem"... tu założysz gniazdo... Bo tylko "wariaci są coś warci"... To dzięki nim, świat nabiera kolorów, staje się ciekawszym i bardziej ekscytującym.
...Może właśnie czekamy na Ciebie...?
:)
-
Ha, dlaczego wyglądam jak ksiądz? Z drugiej strony "Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji!", więc nie jest tak źle. No entres donde libremente no puedas salir! (do moderatora (szczególnie tego Zakręconego): przed edycją i daniem mi ponownego ostrzeżenia proszę o wskazanie mi punktu w regulaminie, który jest łamany tym hiszpańskim cytatem. Mimo szczerych chęci, nie znalazłem żadnego podpunktu, który mówi, że moja wiadomość stoi w sprzeczności z zasadami forum).
-
Oj, Ded... Ded...
Ta "kiecka" prezentuje się przecież bez zarzutów! Wzór elegacki, rodem z Paryża, do tego zgrabnie taliowana! Guziczki piękne z masy perłowej, obciągane aksamitem najlepszego sortu! ...A ten narzeka... ;)
Białogłowy będą hurtowo mdleć pod amboną, a ich spracowani, acz dzielni mężowie, spoglądać na Cię z pełną nieufności rezerwą...
-
a ja wygladam jak piekarz :D
-
W Settlersach każda postać jest ważna, piekarz to wszak postać wręcz strategiczna, powinieneś być dumny, zresztą pewnie jesteś ;)
-
Mówiąc krótko to jedna, wielka rodzina :) Na próżno szukać tutejszego humoru w sieci. Nie pierwsza gildia w jakiej miałem przyjemność przebywać, ale zdecydowanie najfajniejsza. Polecam naszą kryjówkę od codzienności wszystkim wartościowym graczom.
-
Ja od siebie dodam tylko, że jestem szczęśliwa, że taka gildia jak nasza po prostu jest ;)