-
handel
nie rozumiem skad potrzeba dodawania przypadkowo spotkanych graczy do znajomych celem handlu z nimi. uwazam, ze opcja 'handel' powinna byc bezposrednio dostepna po kliknieciu na nick gracza, z ktorym chce sie zawrzec transakcje. brak takowej opcji sprawia, ze mam dosc sporo graczy w znajomych, ktorzy moimi znajomymi nie sa. mozna ten brak obejsc poprzez dodanie a pozniej usuniecie 'znajomego' ale przeciez gra w settlers to nie urzad skarbowy
-
Brak bezpośredniego handlu po kliknięciu na nick gracza ma na celu ochronę przed nieuczciwymi graczami. Jeśli nie chcesz dodawać kogoś do znajomych to możesz skorzystać z tradycyjnego handlu, jedna ze stron wystawia ofertę, a druga wyszukuje ofertę pierwszej osoby i akceptuje.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
-
W ten sposób jaki sugeruje MOD_Zakrecony straciłem masę super wytargowanych ofert.
Próbuję Ja wystawić ofertę, ale nie zawsze każdy się na to zgadza.
-
Ale przecież zawsze można się dogadać i tak jak napisał Zakręcony, wyszukać daną ofertę.
W polu "szukaj" wpisujesz nick gracza, pojawiają się wszystkie jego trwające oferty.
-
tylko kombinatorzy narzekaja na ta obecna sytuacje ..... poprawka jest SUPER i tego sie trzymac
nic nikomu nie ucieknie jesli jest uczciwy
mozna zrobic ofki na handlu po dogadaniu sie i handlowac bezposrednio z dogadana osoba
przynajmniej wyeliminowali oszukancow co odwrotne ofki dawali
dzieki BB
jeden z nielicznych sukcesow
-
Jakoś nie ma problemu np przy sprzedaży dropa i jedynym powodem dodawania w tej sytuacji do znajomych jest zaproszenie do przygody. Zawsze można się umówić kto wystawi ofkę.
-
racja, ty sprzedajesz lota to ty wystawiasz np rybkę za 600 monet i gra gitara":))