-
promocje z patentami
witam
chce dac propozycje o promocje w sklepiku :"patenty"
promocja polega na tym ,zeby odnawiala sie powiedzmy o 4 tygodznie i trwala 5 dni
patent kosztujr 650 klejnotow
niektorych na to nie stac
ja proponuje 400 klejnotow w te promocje co 4 tygodniowa
ludzie by napewno wiecej kupywali i mieli by wiecej zysku niz teraz bo jak drogo malo osob kupi
prosze o rozwarzenie mojej propozycji
-
Jestem na nie.
Ceny są ustalone w taki sposób, aby nie zaburzać gospodarki i handlu, często są na tyle wysokie, aby były niedostępny dla większości. Nie ma sensu wprowadzanie promocji w promocji zważając na tą -20% na wszystkie klejnoty, która była ostatnio organizowana.
-
to policzmy.
Za wbicie 50 poziomu jest w sumie 5280 klejnotów (http://www.siedlertools.de/wiki/Erfahrungspunkte).
Za logowanie codzienne przez rok zyskujesz 2340 klejnotów
Do tego doliczyć nalezy 20 klejnotów za zadanie z narzędziami (niektórzy zyskali więcej).
Do tego z okazji różnych eventów, prezentów, promocji rozdawane są free klejki (np. koniec świata -125, święta - 100)
Jak to podsumujemy mamy: 7865 to spokojnie wystarcza na zakup 12 paczek patentów. Co daje łączną liczbę 275 patentów.
I już nieźle zapchaną wyspę.
W związku z tym jestem na nie.
Przynajmniej nie w chwili obecnej przy tak wyglądającej grze.
Poza tym, w kwestii formalnej - brak ankiety, oznacza iż temat jest do zamknięcia zgodnie z regulaminem działu :/
-
na 50lvl masz jeszcze kilka zadań które daja po 500 klejnotow, aktualnie jestem w trakcie wykonywania 4 z przygodami, nie wiem jak tam z tym ciągiem zadań z mistrzowskimi budowlami, ale tez niewykluczone ze któreś z nich daje klejnoty