-
Koszary
Witam, dzisiaj szkoląc ( w koszarach ) 75szt konnicy i mając pełen magazyn koni. Anulowałem szkolenia 50szt konnicy i zamiast mieć w Menu gwiazdy 2000 koni bo magazyn jest pełen, to wyparowały prosiłbym naprawić to i popracować nad tym bo tak nie powinno być
-
czy konnica była już w trakcie produkcji? Jeśli tak, to konie przepadły. Jeśli była w kolejce, a magazyn był pełny, to po anulowaniu powinny wrócić MSZ do gwiazdy. Jeśli nie wróciły, pisz do supportu.
-
jak anulujesz i nie masz miejsca to prawdopodobnie to przepada, miałem tak w prowiancie jak robiłem emerytowanych i musiałem anulować bo dziczyzna potrzebna byla nagle no i chlebek wyparował :<
-
Dokładnie tak jest z wszystkim, konnica się szkoliła w koszarach w kolejce, anulowałem bo pomyślałem sobie by lepiej wyszkolić rekrutów i konnica wyparowała ( konie ) bo miałem pełen magazyn koni. A powinna się znaleźć w Menu Gwiazdy
Jakbyście mogli to podajcie link do tego supportu bo nie wiem gdzie się znajduję
-
pod awatarem pomoc i tam formularz zgłoszeniowy/kontaktowy pisze zgłaszasz tam
-
Albo bezpośrednio na maila, account.support@thesettlersonline.pl, koniecznie ze skrzynki powiązanej z kontem w grze.
-
ok dzięki, już piszę
wątek do zamknięcia ^^