-
1 załącznik(ów)
Podziękowania
Chciał bym w tym temacie podziękowac wszystkim którzy zaangażowali się w pomoc na g6 :) Nie chce wymieniac po nickach bo to naprawde była by długa lista wszyscy doskonale wiemy kto i ile z siebie dawał i oby taka atmosfera dłużej się utrzymała:) Mamy olbrzymi potencjał przy kolejnym takim evencie jeszcze lepiej nam pójdzie :) Pozdrawiam ShinChannn:cool:
btw. Zachęcam graczy którzy zrobili małe przemeblowanie na mapie o podzielenie sie z nami screenami na pamiątkę :cool:
http://w137.wrzuta.pl/obraz/powieksz/0dMEqP2voTd
Doliczyłem się 138piekarni jeżeli sienie pomyliłem :chleb + 165k /12h woda tak samo tylko że na minusie ;D a mąka -82k :D dawac śmiało nie krępowac sie:D
-
Tak dokładnie ja również pragnę podziękować Wszystkim którzy pomagali bezinteresownie na g6, nie oczekując nic w zamian.
Dzięki temu poznaje się szczodrych, wspaniałych ludzi!
Dziękuję
-
-
To był bardzo fajny czas :D Już pal licho sam event - ale właśnie ta "jedność w narodzie" zrobiła na mnie wrażenie :D Miło było zajrzeć, pomóc, samemu tę pomoc otrzymać, po prostu być i uczestniczyć w tym całym przedsięwzięciu :) ShinChannn, Twoich piekarni z pewnością nie zapomnę :P Dziękuję wszystkim i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli okazję razem zadziałać :D Wspaniałych Świąt Kochani :D