-
Latarnia
Wystawiłem latarnie na sprzedaż, a teraz jej tema nie ma oraz nie ma towaru za nią (500 napitku)
Jak mam to odzyskać?
Teraz dodałem niebieskie kwiatki za 500 mieczy z brązu i również znikło ze sprzedaży bez oddania kwiatków czy moieczy co jest?
Boje się handlować bo mogę tylko wszystkiego się pozbyć nic nie zyskając.
-
Poproś kogoś ze znajomych żeby sprawdził czy przypadkiem Twoje oferty nie są widoczne na handlu (niech wyszuka po nicku). Czasami oferty znikają z widoku choć tak naprawdę dalej są wystawione, tylko sprzedający ich nie widzi.
Ewentualnie klasyczna ścieżka supportowa -usunięcie ciasteczek, czyszczenie cache przeglądarki, relog.
-
sprawdzałem tak nic to nie dało ale.....
Nie wiem czy support coś zrobił ale oba przedmioty wróciły do gwiazdy i dodałem do handlu, mogę sprzedawać.
-
Jeśli tylko umieściłeś posta na forum to zapewniam Cię, że nawet tego nie przeczytali :D Dla supportu liczy się wyłącznie zgłoszenie przez formularz kontaktowy lub bezpośrednio na maila, a i to tylko wtedy, gdy otrzymujesz automatycznego maila zwrotnego. Na moje oko zwyczajnie ci zlagowało handel, stąd problemy. Ale dobrze, że się "samo" naprawiło :D
-
Oczywiście do nich wysłałem nawet 2 mam jak napisałeś maile zwrotne.
Na całe szczęście własnie, że przedmioty odzyskane bo inaczej pewnie nic by mi nie oddali.