-
event koniec świata
zwracam się do wszystkich graczy na serwerze kolonia chcących aktywnie uczestniczyć w evencie zarówno tych co nie chcą robić przygody jak i tych co robią wydarzenie to jest jedyne w swoim rodzaju jak pokazują statystyki jakieś szanse na nagrody mammy od was zależy tylko jaką pozycje zajmiemy Gracze którzy nie chcą robić przygody proszeni są o zapewnienie surowców dla graczy którzy robią przygody ponieważ przygoda jest dość czasochłonna i wymaga sporych ilości surowców prosił bym o przesyłanie surowców (chleb miecze z brązu miecze z żelaza krótkie łuki napitek) . Oraz graczy którzy mają czas na robienie przygody o zgłaszanie się na bieżąco po surowce których potrzebują w celu uniknięcia oszustw prosił bym o wpisanie się na forum jako osoby robiące przygody gracze wyłudzający surowce będą nie mile traktowani. Osoby które są zainteresowane proszone są o wejście na global-6 dziękuje
-
Ja robie poratuje mieczami braz jak pisac to w godz 18/22 prócz jutra
-
-
Jestem za! ja robię KS, bez kitu :)
-
ja tez popieram razem mamy szanse!!! Ciesze sie ze wkoncu mozemy wspolpracowac jak cos na global-6 zapraszam wszyskich ktorzy maja chec walki oraz tych ktorzy moga nam pomoc. Pamietajcie kazda ukonczona przygoda ma znaczenie !!!
-
jak najbardziej ROBIĘ!!! a cała reszta, która nawołuje do olania eventu niech spada na drzewo, pierwsi by pewnie wyciągneli rączki po nagrody za nic
-
moja dodatkowa prozba sprzedawajcie nam przygode za rybke wy tez zyskacie na tym
-
też robię i chciałbym wygrać jak wszyscy:)
-
ja rowniez robię koniec świata , mimo iż mam tylko 36 lvl ciezko mi idzie , straty sa ogromne ale raz sie zyje XD
-
ja także robię i prosiłbym o wspieranie, gdyż brakuje chleba i łuków