-
nie moge grac
witam, od rana mam problem z włączeniem gry, pokazuję sie pasek ładowania dochodzi dosłownie w sekunde do końca i tak zostaje, nic sie nie dzieje, próbowałem już innych przeglądarek idalej to samo. Zawsze po tych przerwach technicznych coraż gorzej zamiast corar lepiej :/ kto to robi ?
-
zostaje Ci niebieski ekran ? nie laduje wyspy i zostawia ekran powitalny ? jesli tak witaj w klubie
-
dokładnie tak jak piszesz albo zostaje ten ekran z załadowanym paskiem, i co teraz ? chyba można się pożegnać z grą
-
nie ma tragedii - można wejść na twoją wyspę od znajomych (na moją można) więc tragedii nie ma - jest problem z dologowaniem się chyba - support milczy nic mi nie odpisuje - mi to się stało po zadaniu wczoraj (dzisiaj w nocy) wywaliło z gry i już nie dało wrócić...
jak zwykle - porady główne - przeglądarki, cache, flash itd nie działa więc zostaje porada numer dwa - czekać aż łaskawcy coś zrobią albo się samo zrobi....
bufy na szczęście znajomi z gildii dają - kopalnie trochę naładowane szkoda że kolejka w koszarach na krótko....
Swoją drogą - Xaar zagląda tu czasem w dni robocze ? jeśli kolejne osoby mają problem z dologowaniem - może wystarczy mały reset na chwilę ? i rozwiąże się szybko problemy niektóre ?
Problem pojawia się w momencie uruchamiania kolejki logowania - pomija ten krok i od razu wyskakuje OK - ale nic się nie dzieje - screen w moim temacie.