Witam :) od dwóch dni nie moge zalogować się na serwer. jaka może być tego przyczyna?? pomocy!;(
Wersja do druku
Witam :) od dwóch dni nie moge zalogować się na serwer. jaka może być tego przyczyna?? pomocy!;(
hej ja mam ten sam problem - w adresie strony wyświetla się po /przerwa techniczna. Czy ktoś to ogarnia
Panowie ... co się dzieje już drugi dzień z rzędu mam problemy za zalogowaniem się do gry.
Nie za taki produkt zapłaciłem pięniądze
U mnie to samo.
Ja tez mam pisze że w tym obszarze serwera wystapił bład
przedwczoraj i dzisiaj mam ten sam problem z logowaniem. i jak tu do hole.. nie rzucić się z mostu grać nie można. po 23 dopiero dwa dni temu mi się udało zalogować a tak to jak głową w mur. na serwery nie mają kasy graczy mają w d...e ale na reklamy w tv ich stać. wytłumaczy mi ktoś o co kaman.
kaman o to aby przyciagnac nowych graczy a co za tym idzie nowe pieniazki :) to sie nazywa biznes
banda idiotów tym się zajmóje i nic wiecej ...prawidłowe logowanie do gry to podstawa a tu zal.......powinni brać przykład z plemion szybko i sprawnie a tu nie douczki *******o....
tylko kase z ludzi zdzierać a ja sie sedze i patrze czy wejde na ten kur... serw i dupa ZRÓBCIE COŚ Z TYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
mam to samo, kibel, zalogowac sie mogę i tyle. nie odpala gry...