Witam
Zauważyłem, że po wyeksploatowaniu kopalni żelaza / miedzi gra nie oddaje mi patentu. Nawet po zbużeniu budynku patent nie wraca. Z innymi budynkami nie ma problemu. Nie ma tez problemu jak zbuze działającą kopalnie wtedy patent wraca.
Wersja do druku
Witam
Zauważyłem, że po wyeksploatowaniu kopalni żelaza / miedzi gra nie oddaje mi patentu. Nawet po zbużeniu budynku patent nie wraca. Z innymi budynkami nie ma problemu. Nie ma tez problemu jak zbuze działającą kopalnie wtedy patent wraca.
PATENT Z KOPALNI wraca w momencie kiedy skończy się w niej ruda a nie kiedy burzymy pustą
kopalnię.
o to chodzi ze patent nie wrocił. Specjalnie wykorzystałem wszystkie patenty aby sprawdzic. 2h pozniej padła kopalnia i patent nie wrcocił. Nadal miałem 0. Dzis zburzyłem tartak i postawiłem kopalnie. Padła inna kopalnia miedzi i patent takze nie wrocił. Aby postawic kopalnie musze zniszczyc znow jakis budynek
Sciema patenty normalnie wracaja
mi tez patnty wracają normalnie, więc albo Ty czegoś nie zauważasz, albo masz jakąs inną wersjęgry - w takim przypadku napisz do supportu
mialem kilka razy przypadek ze patenty nie wrocily, specjalnie obserwowalem
A próbowałeś usunąć cache, ciasteczka z przeglądarki i dodatkowo przejechać programem typu CCleaner? Wiem, że to porada w stylu supportu :D ale mi pomogła w temacie znajdowania nowych złóż pod zawalonymi kopalniami :)
Spróbuj, to nie jest dużo roboty, a może pomóc.
co tam,ze Wam nie wracaja patenty_wazne,ze Draxopixowi wracaja_sic.Ucz sie Draxopix od michalc1976 jak sie odpowiada na problemy innych graczy