-
Gra się wiesza
i nie jest to problem przeglądarki (używam Google Chrom'a i FF), wywala z gry, lagi są największe od roku. Rozumiem konserwacja, eventy itp., ale jeżeli gra nie będzie działać w miarę stabilnie nie będę grać na siłę = nie będę kupować klejnotów, a resztę sobie proszę dopowiedzieć. I tyle w tym temacie.
-
to samo jak wyzej w pełni sie zgadzam
-
mi gra dzisiaj szybko chodzi ale juz 2 raz sie plansza zawiesila
-
Gra wiesza sie co kilka minut poprostu zatrzymuje sie i koniec. Próbowałem 4 przeglądarek 2 laptopów wszedzie to samo o znikaniu czatu gildii szkoda nawet pisać.
Gram blisko rok ale dziś to już naprawde mam dość tej gry
-
Zgadza się plansza się wiesza wręcz zamula całego kompa i tylko restart pomaga.
3 różne komy i różne systemy operacyjne gdzie do wczoraj nie było problemu.
U kolegi to samo.
Gra chodzi jak by szybciej ale jak zaczyna lagować to aż siada cała przeglądarka i wszystko wisi.
-
mam to samo wiesza sie jeśli nie otwieram księgi zadań to z 30 min pogram zanim mi sie zatrzyma wszystko po otwarciu księgi zadań zacina sie po 2-3 minutach i jeszcze ciągle mi wyskakuje komunikat że mam nowe zadanie pomimo że sie nic nowego nie pojawia.
P.S Zmieniałem przeglądarki, ciasteczka czyściłem, z innego komputera też wchodziłem, wszystkie wtyczki zaktualizowane
-
Jest chyba bug na tym jednym zadaniu. Jak się księgi zadań nie rusza i męczy się człowiek z tą latającą strzałką to gra śmiga bez problemów.
-
W sumie możecie się cieszyć. U mnie nie wczytuje się w ogóle...
-
Mam to samo pem zaladuje sie pasek ladowania i widze kolejke logowania 1 z 1 i na tym sie konczy cala przegladarka staje
-
Podbijam ten sam problem ..