-
Wyłaczyć ten hałas
Witam
Czy jest jakiś sposób by przy włączaniu gry z głośników nie wydobywała się te upiorne dźwięki? Jakaś muzyka i inne popiardywania? Wkurza mnie to strasznie, gdy właczam gre, i musze szybko wyłaczyć dźwięki bo zaraz będzie ten hałas. Czy te "dźwieki" nie mogę być standardowo wyłączone, a jeżeli ktoś chciałby sobie tego czegoś posłuchać to by sobie włączył?
-
masz takie przyciski pod awatarem do wyłaczania dźwięku i muzyki.
-
Tak, ale standardowo ten hałas jest włączony. Często włączam przeglądarkę i nie siedze przy komputerze. W tym czasie wczytują się ostatnio otwarte strony min z gra. No i ten upiorny hałas się włącza. Muszę pędzić do komputera by to coś wyłączyć. Dobrze by było gdyby ktoś kto bardzo pragnie by mu zgłosników bębniło te coś, mógł to sobie właczyć jeśli chce.
Rzeczy dziejące się w przeglądarkach nie mogą same z siebie hałasować. Już nawet reklamy mają w standardzie wyłączony dźwięk.
Settlersi tez powinni mieć standardowo wyłączony dźwiek.
-
Niestety nikt o tym nie pomyślał , a co do dzwięków w reklamach to chyba mało reklam widziałeś jak do tej pory ... Na stronach typu onet.pl,interia.pl , ... są reklamy z włączonym dzwiękiem :)
-
Ja korzystam z Irona (chrome v2) i u mnie zapisuje się automatycznie takie, jakie zostawię z poprzedniej gry. Co do dźwięków to przydałby się SUWAK GŁOŚNOŚCI do obu typu dźwięków.
-
Polecam przeglądarkę MAxthon, tam zapisuje ci ustawienia :)
-
Używam Google chrome 23 i jak wyłączę ten dźwięk muzyki to tak już mam, dopiero kiedy wyczyszczę przeglądarkę to ponowie się włącza, więc może problem jest z twoją przeglądarką, że nie zapisuje tego ? a może używasz tryb który nie zapisuje niczego takie incognito jak w chromie :)
-
sprawdzane na operze, ie, chrome i firefoxie - wszędzie zapamiętuje usatwienie wyłączenia dźwięku...
-
chyba ze wyczyscisz pamiec podreczna / logujesz sie z innej przegladarki/ PC to bedziesz mial ustawienia standardowe przy logowaniu, czyli muzyka jest ON
-
Czas zainstalować najnowszą wersję przeglądarki, coś mi się wydaje że korzystasz z jakiejś starej ponieważ osobiście u mnie wystarczy wyłączyć raz i nic tylko cieszyć się tygodniami spokoju, bez żadnego dźwięku.