Problem który opisuję dotyczy wpisywania literki ą w okienku czatu.
Po wpisaniu wspomnianej literki tekst się kasuje, zostaje samo ą, problem dotyczy nie tylko mnie ale i innych graczy, czy wie ktoś jak sobie z tym poradzić?
Wersja do druku
Problem który opisuję dotyczy wpisywania literki ą w okienku czatu.
Po wpisaniu wspomnianej literki tekst się kasuje, zostaje samo ą, problem dotyczy nie tylko mnie ale i innych graczy, czy wie ktoś jak sobie z tym poradzić?
Problem dotyczy jak się nie mylę tylko przeglądarki Google Chrome i tak samo dzieje się na angielskim i niemieckim serwerze.
wpisz na pasku adresupo prawej stronie kliknij "szczegóły"Cytat:
chrome://plugins/
znajdź Shockwave Flash
znajdź Typ: PPAPI , kliknij wyłącz
po każdej aktualizacji niesety trzeba to robić, oprócz "ą" także zapamiętuje ustawienia muzyki i łączy z czatem, na którym byłeś ostatnio po zalogowaniu
dodo szanuję takich obstukanych ludzi którzy potrafią w prosty sposób wytłumaczyć podstawowy bug, przy którym niejeden BB by się pogubił.
dodo wielkie dzięki za twój post!
bardzo to ułatwi korzystanie z chrome i zmniejszy ilość nerwów ;]
był kiedyś temat z doinstalowaniem pluginu ale ktoś wstawił screena a ten wygasł.
dzięki ponownie, kufel napitku dla tego osadnika!
a ja dalej proszę o pomoc w tym samym temacie, ponieważ po zrealizowaniu wskazówek mam problem z działaniem flash playera(albo czegoś:P), nie chcą mi się wczytywać zarówno Settlersi, jak i filmy na yt, czy też aplikacje na fb. Można inaczej ominąć ten problem (poza zmianą przeglądarki?:) )
to znaczy że coś źle robisz. Opis jest prawidłowy - mi działa.
Witam.
Postępowałem zgodnie z instrukcją :Jednak moja przeglądarka nie słucha się i stawia opór. Problem nie znikł, wręcz przeciwnie pogorszył się. Nie mogę się zalogować do gry.Cytat:
Zamieszczone przez dodo
Problem wygląda następująco:
http://imageshack.us/a/img837/7131/problemus.th.png
1. Wejście do gry już po zalogowaniu się na konto. (f5 z poziomu gry, po wyłączeniu jawy)
2. Próba wejścia do gry po zrestartowaniu przeglądarki (z wyłączoną jawą tak jak w instrukcji)
3. Wtyczka którą wyłączyłem.
W momencie gdy włączam wtyczkę, wszystko wraca do swojego wcześniejszego stanu, czyli tak jak w temacie:
Pisząc na czacie czy w wiadomości po naciśnięciu: l alt + a (skrót Ą) tekst czyści się i pozostaje nam z całości tylko litera ą.
Jest to mój pierwszy post na forum i liczę na pomoc tutaj, mam nadzieję, że nie będzie trzeba rozwiązywać problemu z poziomu gry ;)
@edit@
Przeglądarka: google chrome
system: win7 32bit
Niedawno robiony format więc większego syfu na dysku nie mam.
Problem pojawia się tylko i wyłącznie w grze Settlers.
Próbowałem wyłączyć wszystkie inne i zbędne włączone procesy/programy, lecz wyszło na to, że jednak nie tędy droga.
ja wogóle nie mogę pisać gdy tylko wpiszę jakąś literkę gra się zawiesza.
Wszystko dziala jak dodo napisal