-
Podgląd Budynków
Moja propozycja dotyczy podglądu budynków. Co wy na to aby po najechaniu na ikonkę która pokazuje dostępną ilość patentów budowlanych wyświetlało by nam spis wraz z ilością posiadanych budynków. Coś na wzór ikonki ludności. Dodatkowo mogła by się tam znaleźć opcja usypiania/budzenia danych budynków np. uśpij wszystkie mennice.
-
A po co taki spis?
Dublowanie liczydła nie ma sensu.
Opcja uśpij mogłaby być w liczydle i za takim czymś głosowałbym tak rękami i nogami.
-
Tak, ale już raczej tę informację przeniósłbym do menu budowy, żeby liczba istniejących budynków określonego typu wyświetlała się podobnie, jak wyświetlają się np liczby przy zasobach w gwieździe. Sens ma wszystko, co może coś usprawnić albo ograniczyć bezproduktywne klikanie.
-
Mam nadzieję, że ukaże się ikonka ze spisem posiadanych budynków, bo nie chce mi się ich samodzielnie liczyć.
-
Popieram pomysł Vilgo. Propozycja Larxanda też jest OK. Najlepiej niech będzie to i to.
-
tak serio, to sam chcialem zsaproponowac cos takiego...
pamietam sam, jak gralem w "normalnych" settlersow, to wlasnie ta zakladka (z podanymi ilosciami posiadanych budynkow) byla jedna z czesciej przeze mnie odwiedzanych...
jak zaczalem grac w tso jakos zwyczajnie mi tego po prostu brakowalo :)
-
Równie dobrze takie podsumowanie w menu budowania - jako liczba pokazująca się po najechaniu myszką na ikonkę danego typu budynku - mniejsza ilość klikania.
-
mi sie podoba, niech wprowadzą jak najszybciej":))
ps, powinna być jeszcze wyświetlana ilość złóż takich jak kamień itp