Sortowanie w handlu w dalszym ciągu wygląda tak:
1
11
1110
2
250
3
4
410
Według mnie powinno wyglądać tak:
1
2
3
4
11
250
410
1110
Wersja do druku
Sortowanie w handlu w dalszym ciągu wygląda tak:
1
11
1110
2
250
3
4
410
Według mnie powinno wyglądać tak:
1
2
3
4
11
250
410
1110
jak najbardziej jestem na tak, do tego jeszcze zmieniłbym jeden aspekt, skoro wpisuje że chcę mąkę to w lewej kolumnie powinna wyskakiwać tylko mąka, a nie że drewno a ktoś da mąkę, takie oferty powinny być pod wyszukaniem drewna, tak jak to było w starym handlu oknie czatu, bo zaspamowane jest odwrotnymi ofertami.
emuQ ale to w takim razie powinno być pole wyboru szukam mąka bo chcę ją sprzedać, czy szukam mąka bo chcę ją kupić. bo w tej chwili wyszukuje "dobrze" szukasz mąka masz mąka... :/
co do pomysłu Jurka - 1000% za
Baaa, żeby tylko ten problem był. Można przykładowo kupić oferte doładowania do złota jak jest wystawiona, ale ja nie moge wystawić oferty kupna tegoż doładowania np. za 250 monet +500 ... to jest chore, albo mam zbugowany handel :(
Czasem bywa tak, że wystawiony towar zniknie po zakończeniu czasu. Miałem tak już pare razy, co prawda wrócił po kilku godzinach ale nerwy mi troche szarpnęło ;)
emuQ to powiedz mi co Twoim zdaniem miałbym wpisać jeśli mam olbrzymią nadprodukcję mąki i chcę ją sprzedać nie wystawiając oferty - wpisuję mąka i wybieram oferty za które maką moge zapłącić. jesli jest coś ciekawego to ją sprzedaję - proste prawda.
Rozumiem, Twoje zdanie i Twój sposób podejścia na handel, ale pamiętaj - nie jest on jedyny i śłuszny :) jest tylko Twoim sposobem na handel :)
hakardrag zgadza się to uciążliwe że nie wszystko można wystawić w opcji kupię... :( niestety inny zonk to brak możliwości wystawienia kilku partii towaru, który nie jest grupowany np. przygód czy ozdób - bo w gwieździe są pojedyńczo :/
no faktycznie, nie przychodzi mi nic na myśl, uświadomiłeś mi to, ale musi być jakieś rozwiązanie tego w inny sposób :)
ja nie korzystam z sortowania bo jak pierwszy raz korzystałem to stwierdziłem "co jest *****" źle sortowało i przestałem go używać. A ten pomysł wydaje mi się całkiem Całkiem :P
emuq sadzez ze powinno cie usatysfakcjonowac rozwiazanie ze byla by twoja maka jako 1 na liscie a nastepnie jako maka do sprzedania
niewspominajac ze jesli juz maja byc te niewygodne strony to niech beda . tylko ze po sortowaniu niech beda wszystkie oferty jednego rodzaju z wszystkich stron a nie tej jednej wyswietlanej