-
Dalsze olewanie graczy
Wróciłem do was po długiej przerwie :] Wchodzę do gry, fajnie, dużo zmian... lubie to ;D No ale lagi są takie same jak kiedyś albo i jeszcze gorsze, dalej są problemy z logowaniem, wchodzeniem do przygód, dziś mi np przez 10 minut handel nie działał, co o tym sądzicie i jakie są wasze opinie na ten temat? ;D
-
Wydaje mi się ze przez to iż dołożyli nowe swiaty na istniejące serwery a nie tak jak pisali dołożyli nowe serwery zeby odciązyc istniejace.
-
-
Np. lektura słownika, ponoć pomaga.
-
Przecież miała być poprawa i od dziś są takie lagi, iż zmiana jest bardzo widoczna.Są też tego plusy, jest czas na forum.
A w przerwie można obejrzeć z radością reklamę w tv : settlers online - to niezapomniane chwile.
-
Nie będzie poprawy ponieważ gra jest w wersji beta, pełna błędów i niedociągnięć (kitu Xaar'a o rzekomym beta dotyczącym tłumaczenia nie ma nawet co słuchać). Lagi będą jeszcze większe przez to (jak ktoś tu już słusznie zauważył), że dołożyli nowe serwery. BB jest nastawione na złotówki nie na graczy. Ci co już wsadzili w grę kasę, poświecili mnóstwo czasu i mają limitowany 50 poziom są już skreśleni, bo nic więcej w tej grze nie zrobią, a co pozwoliłoby BB wyjąć z ich kieszeni pieniążki. Nowi gracze (szczerze odradzam zaczynania) są łakomym kąskiem, będą chcieli coś osiągnąć, a to kosztuje i BB o tym wie i właśnie o takich graczy im chodzi. Xaar nic nie potrafi załatwić z myślą o nas, a w końcu taką ma funkcję tutaj. Support jest opieszały i bezradny w sprawach dotyczących niedociągnięć w grze.
PS: Fajny temat, można obrzucić w kulturalny sposób bublowatość tego tworu :D
-
Gram dopóki to mnie interesuje. W odróżnieniu od Anno, brakuje mi możliwości kolonizowani nowych wysp.
Znudzi się to mi, kiedy będę musiał spędzać coraz więcej czasu na pilnowaniu gospodarki. Jakoś nie uszczęśliwia mnie zauważanie przy każdym niemalże logowaniu w dniu następnym, że jakieś kopalnie i kamieniołomy są całkowicie wyjałowione.
-
05.10.12, godz 14:00 - zakładam nowy wątek i dostaję informację, że mam zaczekać na zatwierdzenie przez moderatora.
14:00 - wysyłam do supportu zapytanie jak długo trwa zatwierdzanie.
18:00 - dostaję informację, że problem dotyczy forum, w czym zapytana osoba z supportu się nie zorientowała (nawet mimo ciągłości wymiany mailowej) i odpowiedzi mogę się spodziewać najwcześniej w poniedziałek.
Przestaję się dziwić dlaczego forum kultowej gry kuleje. Uczcie się Państwo od konkurencji jak prowadzić forum bo tu sobie nie dajecie rady. I pytanie na koniec;
Takie traktowanie to kpina czy braki w umiejętnościach kadry?
Nie chciałem zakładać nowego tematu z tymże pytaniem, bo pewnie znów wymagałby zatwierdzenia ze strony MOD`a, zaś po jego ujrzeniu zapewne nie zdecydowałby się umieścić na forum... W końcu nie będzie podcinał gałęzi, na której siedzi...
-
JA sam sobie osobiście powiedziałem że nie wydam na tą grę ani złotówki, dopóki nie skończy się wersja beta i będzie możliwość uzyskania poziomu wyższego niż 50.