-
Więcej na suwaku
Witam
Czy można zrobić tak by suwaczki do szkolenia wojska, robienia koszy, zasobów itp, pozwalały na wyprodukowanie większej liczby przedmiotów/wojaków niż tylko 25? Ręka drętwieje gdy trzeba zrobić 500 lub więcej rekrutów. No chociażby ze 100 żeby bylo...
-
pomysł dobry, choć oprócz suwaka dodałbym pole jak w handlu na testowym, żeby wpisać konkretną wartość. Poza tym zrób ankietę bo modzi zamkną...
-
pomysł jak najbardziej udany, we wszystkim, gdzie jest suwak powinno wprowadzić się Twój pomysł. Dla początkujących irytujące jest brak surowców do wykonania danego produktu, to zaś z każdym wyższym lvlem robienie po naście paczek czegokolwiek jest męczące...
-
Ok, ta opcja może być pod jednym warunkiem. Że można ANULOWAĆ produkcję.
Co jeśli mi się łapsko omsknie i zrobię sobie pierdyliard koszy za jednym zamachem? Mam czekać aż się łaskawie zrobią?
Jestem za zwiększeniem ilości rzeczy/wojska w jednej kolejce do produkcji ale niech ktoś w końcu zrobi opcję ANULOWANIA produkcji.
-
suwak powinien byc zalezny od ilosci surowcow wiec jesli mnie stac na 10 suwak do 10 jesli na 1000 to suwak do 1000
i mozliwosc wpisania konkretnej ilosci
przydalo by sie zeby pomino 100 jednostek zaplanowanych to co jeden sie pojawialo do uzycia
bo teraz licze czas i ilosc potrzebna zeby zoptymalizowac wszystko
musze klikac 10 razy bo musze zrobic 10 rekrotow ale bede potrzrbowal puzniej jeszcze 100 .tyle ze nieodrazu a po 30 , 40 , 30 wiec kombinuje tymbardziej e suwak do 25 grrr
oraz to ze jestem zablokowany na dlugi czas a proba rezygnacji z puzniej zaplanowanych jest ryzykowne ( czasem kupie kolejne surowce i niemoge zrezygnowac bo przepadna , magazyn pelny :mad: )