wyslalem sms za 30 zl nie dostalem zwrotnego sms z kodem na klejnoty , piniadze z kota mi pobralo , w czesniej wyslalem za 20 i bylo ok a teraz
nie wiem co jest grane ... prosze o pomoc w rozwiazaniu sprawy wlasciciela strony z gory dziekuje
Wersja do druku
wyslalem sms za 30 zl nie dostalem zwrotnego sms z kodem na klejnoty , piniadze z kota mi pobralo , w czesniej wyslalem za 20 i bylo ok a teraz
nie wiem co jest grane ... prosze o pomoc w rozwiazaniu sprawy wlasciciela strony z gory dziekuje
Jak miałem problem z klejnotami, które wykupiłem to pisałem do supportu.
Sprawa się chyba ze 3 dni ciągnęła, ale ładnie i sprawnie została załatwiona.
A tu kto Ci ma pomóc ?
Tylko do supporu takie problemy.
account.support@thesettlersonline.pl
no ok dzieki napisze tam ale takie zeczy nie powinny miec miejsca ..... bo widze ze to nie odosobniony przypadek .... pozdrawiam
no oczywiście, że nie powinno dojść do takich sytuacji, ale zdarzają się jednak. No ale z pomocą to nie do nas, bo my co najwyżej możemy podać ci adres do supportu, nic więcej nie zrobimy z naszej strony...
Też mam problem z sms za 30 zł, kasę pobrali a kodu ani widu ani słychu. Oszuści!!!!! i tyle
Ja co prawda wysłałem sms za 6 zł ale również nie dostałem odpowiedzi zwrotnej z kodem na klejnoty. Coś jest nie tak... ;/
Płacąc za cokolwiek w Settlersach wysyłasz pieniądze za nic (możesz się tylko domyślać, że to zakup czegoś w grze - prawnie nie masz żadnego dowodu). Płatność jest realizowana nie wiadomo gdzie i przez kogo (firma obsługująca płatność prawdopodobnie mieści się we Francji).
Nie istnieją żadne warunki umowy, którą wydaje Ci się, że zawierasz. Jeśli wysłałeś pieniądze i masz problem, to pozostaje Ci wierzyć w dobrą wolę producenta gry, bo on do niczego nie jest zobowiązany.
Sama strona serwisu obsługującego płatność, też jest rewelacyjna: "Allopass to bezpieczna i praktyczna droga zakupu płatnych treści www. Quick: about 1 min per transaction. Prosty: bez wymogu rejestracji, bez formularza do wypełnienia" - to wyjaśnia poziom świadczonych usług.
Ja również nie dostałam zwrotnych smsów (w sumie 3), zastanawiam sie czy czekac czy juz pisac do supportu
Ja też dzisiaj wysłałem sms za 30 zł i nie dostałem nic w zamian.
Jeśli zakupione Klejnoty nie dotrą na Wasze konta w ciągu, powiedzmy, 1-2h, proszę napisać do Supportu:
account.support@thesettlersonline.pl