-
Znikająca przygoda
Witam!
Ostatnio przytrafiło się mi i znajomemu takie coś: zaprosił mnie do przygody mroczni kapłani. Do mnie przyszła wiadomość jak zawsze, zaakceptowałem i ... nic. Wiadomość zniknęła a przygody nie ma. Postanowiłem wysłać mu zaproszenie do swojej przygody, odpaliłem ją i wysłałem zaproszenie. W menu przygody wyszarzyło się "zaproś znajomego", on zaakceptował i przygody też nie ma.
Czy jest na to jakieś lekarstwo?:confused:
Pozdrawiam!
-
jeśli to jest ta sama przygoda to lepiej nie uczestniczyć w w obydwu w jednym czasie, bo nieraz sie zdarza ze tylko jedna jest wyświetlana w księdze zadań, a kolejna pojawia sie dopiero jak ukończona zostanie ta wcześniejsza, wiec w głupi sposób można stracić drop z przygody bo nie bedzie sie można do niej dostac
-
Ale problem był już przed odpaleniem drugiej przygody.
Już wcześniej robiliśmy równolegle te same przygody i nie było problemu.
-
Potwierdzam już 2 razy miałem ten wk... bug.
1. Raz wymieniałem sie lootem w mrocznych, kolo dostał i bez kłopotu grał ja dostałem jego zapro, akceptowałem i oficjalnie u niego byłem aktywny (nie szary) ale sam przygody nie miałem... ani po prawej na ekranie ani w tym wykrzykniku. Dopiero ukończenie jednej z nich aktywowało drugą po kilku godzinach.
2gi przypadek mam teraz. Przygoda OB też wymiana lootami - ja widze swoja i znajomego on nie widzi mojej mimo, ze jest aktywny - po rozmowach w gildii dowiedziałem się, że ostatnio sie to zdarza więc zapewne kolejny cudowny bug BB.
Tylko jak solucja na to ? Bo np znajomy mowil, że swoją przygodę skonczyl i dupa drugiej osobie i tak nie wskoczył jego loot. (ale to poplątane...)