Wersja do druku
WItam nowego kreaturatora, wbijaj na G-1. Gildia KI przywita Cię serdecznie i głośnie. Takich ludzi nam brakuje
PROTESTUJĘ !!!
KREATURATOR jest TYLKO jeden i jest nim Wielki Mistrz Happyparowka !!!
Happyparowka to chiquita !!!! Reszta to zwykłe banany :) Tanie podróbki Wielkiego Mistrza!
@Happy jakbyś nie zauważył Tuskafka jest z innego serwera ;)
marzę o poznaniu jego. Możliwe że to Pasterz
Happparowka ty naprawdę jesteś oświecony :-)
Nie wiem Parówka czy Ty szczerze, czy tylko pozorujesz się na takiego, ale ja w Boga wierzę i wyznaję te 15 zasad ;)
Tuskafka możesz wyjaśnić znaczenie punktu 15. Chodzi mianowicie o wątek czynienia innym tego co mi miłe. Problem jest taki, że każdy ma subiektywne poczucie tego co mu jest miłe. Przykładowo jeśli do kogoś w towarzystwie się nie odzywam, to jedni to odbiorą jak arogancję, inni jako złu humor, a inni wzruszą ramionami. Innymi słowy jeśli coś komuś robię wg mojego systemu wartości przekonań, to niekoniecznie musi być dobre dla niego. Skomentuj to proszę, proszę, proszeę.
Liczy się intencja Panie Parówko. Jeżeli jednak wiesz że to co chcesz uczynić drugiej osobie nie spodoba jej się, to tego nie rób, bo wtedy intencja nie będzie czysta. Jeżeli jednak uczynisz coś co nie spodoba się drugiej osobie, a intencje miałeś czyste to zostanie Ci to wybaczone.
No ale skąd mam wiedziec co jest dla każdego dobre, a co nie? CO to ja jestem Duch Święty? Ta zasada jest niezrozumiała dla mnie.