-
Problem z przygodą
Witam ostatnio uruchomiłem przygodę po czym wysłałem na nią wojsko.
Wieczorem wyłączyłem kompa, rano loguje się do gry i co ?? nie ma przygody, i nie mam już wojska utknęło w przygodzie.
Mija 3 dzień i nic przygoda się nie pojawia, wojska brak, nie ma generałów i nie mogę włączyć kolejnej przygody !!!
Czy miał ktoś taki przypadek ?? Proszę o pomoc
-
Stary to ja mam to samo. Pisałem to wcześniej, ale widzę że tutaj jest bardziej odpowiedni temat. Wymieniłem się lootami w mrocznych kapłanach dostałem zaproszenie zaakceptowałem i przygody nie mam ... znajomy może ją robić ja nie i czeka na mnie minął już cały dzień i nic. Nowa Ziemia coraz większe kiszki odwala.
-
Podpinam sie pod ten temat, Czarci gaj -> ten sam problem. Dostalem wczoraj zaproszenie od znajomego, po ponownym zalogowaniu okno przygody zniknelo, on moze robic ja nie.
-
Mam podobny problem z przygodami do których ktoś mnie zaprosi. Serwer Czarci Gaj. Do tego jak akceptuje wyskakuje mi komunikat ze limit przygód przekroczony etc. jak nie mam aktualnie żadnej włączonej. Utrudnieniem jest również brak paska przygody z prawej strony ekranu co utrudnia jej obsułgiwanie :(