-
grafiki budynków
Czy Panowie graficy mogli by się bardziej wysilić w grafikach budynków pomiędzy poziomami ? Chodzi mi o większość budynków o różnych poziomach wyglądają praktycznie tak samo. Np. budynek rolnika z 3 poziomu praktycznie nie różni się niczym od rolnika z 5 poziomu, a żeby dostrzec owe niewielkie różnice, to naprawdę trzeba się przyjrzeć z bliska i tak jest z większością budynków. Fajnie by było żeby budynki o różnych poziomach można było odróżnić na pierwszy rzut oka, zbytnio nie doszukując się różnic przez lupę...
-
przy budynkach są cyferki, wiec latwo mozna je odroznic.
Bardziej nie podoba mi sie, to, ze piece np do miedzi i zelaza czy stali wygladaja identycznie, dopiero po najechaniu mysza mozna je rozroznic po nazwie. Czasami sie stawia je obok siebie i latwo sie pomylic np. je bufując koszami...
Może jakoś kolorostycznie je mozna by odróżnić jak nie graficznie...bardzo by to ułatwiło
-
Słusznie, graficy mogli by się odrobinę bardziej postarać...
Człowiek ponosi ogromne nakłady rzadkich surowców i co dostaje w zamian? Jakiś kibelek koło budynku. :/
-
Sam budynek pieca może i jest identyczny, ale ma tabliczkę (ledwo widoczną), po której można go rozróżnić bez najeżdżania.
-
Co z tego że są tabliczki z cyferkami, chodzi mi o wygląd wizualny budynku, a nie cyferki. Tak jak mówi Zbig72, człowiek się natrudzi żeby uzbierać surowców, kupę kasy, poświęci nie mało czasu czekając aż stanie nowy ładniejszy, różniący się budynek....... a tu stoi znowu praktycznie taka sama budowla. Żal