-
dopuszczenie do czatu
sugeruje aby wzorem innych gier online /nie wymienie ale kazdy wie jakie/ dostep do czatu ogolnego, pomocy i innych byl mozliwy dopiero po ukonczonym samouczku. czyli od lvl 17. mozna ew. dopuscic czat global od nizszego np od lvl 15. bo to co sie czyta i niestety rozumie co wypisuje przyszlosc naszego narodu to cenzura i wtedy cenzura trafia wszystkich graczy ktorzy nie maja problemow z czytaniem i rozumieniem.
-
to jest bezsensu... Pomyśl nowy gracz chce sie zapyac o cos czego nie wie a tu wgl czatu nie ma i nie ma sie kogo spytac no przeciez nie zapyta sie ręki np. Jak usówać mgłe? -.-
-
ale ma samouczka i to on ma mu uswiadamiac co ma robic a nie zalewc pomoc glupimi pytaniami jak odkryc teren lub bandytow majac odkrywce w gwiazdce.
-
Helios to może w ogóle skasować kanał pomocy? przecież po samouczku wszyscy wszystko wiedzą...
Samouczek nie odpowiada na wszystkie pytania, a że sporo osób zadaje pytania, na które powinni znać odpowiedź, to trudno... Nie wszyscy są tak bystrzy jak Ty. Powinieneś się do tego przyzwyczaić :)
-
Ja jestem za tym, aby global był niedostępny dla osób, które nie ukończyły samouczka. Pomoc owszem, ale global nie.
-
Połowa pomysłu mi się podoba - blokada globala, ale niech mają możliwość czytania bez możliwości pisania. A pomoc możliwość czytania, ale pisania dopiero w okolicy 10lvl do tego czasu by conieco się już nauczyli.