-
Brak produktów z handlu
Witam
Mam taki problem. Wykonałem zadanie dzienne, czyli zdobycie 50 sztuk rudy złota poprzez handel z graczami. Dałem za nie granit. Tym samym granit z magazynu zniknął, zadanie zostało zaliczone, a rudy nie dodano. Wymianę potem jeszcze powtórzyłem dla sprawdzenia, i tym razem dodano złoto.
Pytanie - można jakoś odzyskać jeszcze to złoto czy przepadło.
-
A czy czasem zadanie nie brzmiało, że ta ruda będzie potrzebna jakiemuś wyimaginowanemu koledze? Niektóre zadania polegają na tym, żeby zdobyć surowce, bo "Stefan zgubił wóz z drewnem i prosi Cię o wsparcie, a Ty nie możesz mu przecież odmówić".
-
Mialam dzis zadanie "Zloty posag" (czy jakos tak). Trzeba bylo spelnic 2 warunki, aby bylo zaliczone: 1. Pobierz z magazynu 50 rudy zlota (moze nie wystepowalo slowo "pobierz", ale do tego sie to sprowadzalo); 2. Zdobadz 50 rudy zlota poprzez handel z innymi graczami. Po wypelnieniu obu warunkow, zadanie zostalo zaliczone, a stan rudy zlota pozostal ten sam. Podejrzewam, ze Mantacs mial takie samo lub podobne zadanie. Stad wrazenie, ze nie przydzielilo tej rudy. A tak na prawde ja przydzielilo, tylko odrazu ja zabralo do wykonania tego zadania.
-
Pewnie wystąpiło kluczowe słowo "pobierz". Pobierz oznacza, że tracisz dany towar w momencie zakończenia zadania. Jeżeli anulujesz - nie tracisz rudy.
-
mi w zwykłej wymianie handlowej, drewna egzotycznego za deski egzotycznego po zaakceptowaniu transakcji wessało deski już kilka razy, tzn nie dodało do magazynu, za to odjęło to co dawałam, eh już ze trzy razy tak
zresztą coś na produktach mistrzowskich handel się sypie...
-
Z drewnem egzotycznym dziś pojawił mi się problem wczoraj. Mam za zadanie sprzedać 100 sztuk, sprzedałem wczoraj 50, zaliczyło, dziś sprzedałem już 95 i dalej zaliczone jest tylko 50.