-
pola i studnie
jako że gracze bardzo często budująpola i studnie w miejscach gdzie wcześniej one stały, dobrym pomysłem wydaje się, aby na takim zużytym obiekcie był przycisk odbuduj. Po jego naciśnięciu odbudowa danego obiektu byłaby standardowo dodawana do kolejki budowania.
ten przycisk byłby jedynie skrótem do akcji budowle -> pole. oczywiście trzebaby było rozróżnić pole małe, średnie i duże oraz studnie analogicznie.
-
mojim zdaniem to dobra sugestia
-
Bardzo dobry pomysł. Sam to robię codziennie, może nie tyle studnie co napewno pola. Te trzeba odbudować codziennie i to prawie wszystkie trwa to chyba z pół godziny i masz rację jest trochę klikania.
-
Najlepiej by była opcja przy budowie "tzw pętla czyli oznaczenie nieskończoności", umożliwiało by to ponowne "automatyczne" budowanie po wyczerpaniu zasobu bez ingerencji gracza. Oczywiście tylko wtedy gdy by było wystarczająco zasobów.
-
Kolcok, ro zrobią tego bo byś używał tylko małych pól i studni. Co do odnowy budynków, zgodzę się pod warunkiem że byłaby możliwość odbudowy z panelu budowy z pełną automatyką, bo co mi da klikanie na wyschniętą studnie jak szybciej zrobię to budując nową
-
Czemu ja na to wcześniej nie wpadłem.
-
kolejek nie ma i nie będzie bo to zwalniało by ludzi od logowania się. Jednak każdy pomysł zwalniający z klikania uważam za dobry :p W końcu w settlersach (jak głosi reklama) jesteś królem i masz wydawać rozkazy a nie klikać i klikać :P
-
jestem za pomysle! Ueolni to wielu graczy od CLICK CLICK CLICK CLICK ... jak ktos ma 30 + zloz to codziennie to katorga...