-
Zakładka wiadomości
Nie wiem czy ten temat był poruszany, ale ponieważ nie znalazłem to przedstawiam swoje uwagi:
Informacje od systemu typu: premia zwiększy efektywność, wiadomość wysłana, oferta złożona, geolog poszedł szukać, itd są całkowicie nie przydatne bo 1) zawierają za mało informacji (jaka premia? dla jakiego budynku? na jak długo? oferta na co? itd), 2) sprawia że nie idzie się połapać w istotnych wiadomościach (które jak dla mnie sprowadzają się do informacji o wyczerpaniu złóż).
Moja propozycja to albo filtr pozwalający wybierać rodzaj informacji albo usunięcie w/w komunikatów.
-
Słusznie, jeszcze grając na laptopie te komunikaty jeśli czasem jest ich więcej naraz zastawiają sporą część ekranu gry.
-
1. przydałoby się również by z poziomu okna wiadomości tak jak z okna pop up móc sprawdzić czego dotyczy wiadomość (czyli np. po kliknięciu w wiadomość o znalezieniu przez geologa złóż przenieść się w to miejsce)
2. powinno być widać wiadomości które przychodzą jak jesteśmy offline - wysyłam geologa - wylogowuję się - loguję się godzinę później i nie wiem czy i gdzie geolog coś znalazł... itp