-
lista surowców
Ja bym zaproponowal aby tą listę surowców ktore są u góry można było zmieniać np.w domu władyki przy każdym surowcu bylby przycisk żeby umieścić sobie to u góry. Bo już na wyższym poziomie nie jest ważne ile mam kamienia, a bardziej mnie interesuje ile mam żelaza lub złota. Taka mała sugestia bo mogło by to trochę ułatwić grę.:)
-
ehhh wystarczy kliknąć zakładkę i nie robić z ludzi kalek żeby wszystko czyniły za nas maszyny :P swoją drogą takie quick sloty na surki byłyby pomocne więc pomysł po części dobry.
-
administracja mogla by to wprowadzić do gry pomogło by to popieram pomysł w 100%
-
Według mnie jak to wprowadzą, to będzie za klejnoty.. To jest tylko udogodnienie, gdzie w większości grach przeglądarkowych jest płatne ;). Więc i tutaj by było :).
-
Jedyny problem jaki widzę to fakt, ze jest to flash. Do każdej innej gry opartej na przeglądarce i napisanej HTML+JS można samemu dopisać pluginy, no ale to tylko flash.
-
Z drobną pomocą cheat engine można znaleźć te wartości, a znając wartości możesz coś dopisać, chociażby w JavaScripcie jakieś dodatki, greasemonkey.. Pewnie niewykonalne to nie jest. ; P