Ponieważ opcja szukaj nie dała mi odpowiedzi pozwala sobie założyć wątek o garnizonach.
Na początek moja propozycje:
1. Możliwość stałego umiejscowienia garnizonu na mapie domowej.
Obecnie po utworzeniu garnizonu zajmuje on wskazaną pozycję i podczas eksploracji mapy staje on dokładnie w tym miejscu w którym chcemy by był. Zmienia się to w momencie w którym wyślemy naszych dzielnych chłopców z generałem do innej strefy (najczęściej na przygodę). Jako że nie ma możliwości transferu jednostek między generałami w innej strefie aby zmienić "wyjściowy skład" trzeba owego generała odesłać do "domu". Gdy upłynie czas potrzebny na powrót generał nie zajmuje dziwnym trafem pozycji z której został wysłany tylko na siłę ustawia się na samym dole mapy a każdy kolejny szuka pierwszego wolnego slota w pobliżu. Myślę że dużym ułatwieniem byłaby zmiana tego trybu na taki w którym odesłana armia zajmuje miejsce z którego została wysłana a w przypadku gdy to pole zostało przez nas zajęte innym budynkiem w pierwszym slocie wolnym w tej okolicy.
Jeśli był już poruszany wybaczcie za powtórkę (winny jest przycisk szukaj który w tym przypadku zawiódł :))
CopperPride